Het Kasteel is momenteel GESLOTEN. Zie het schema van bezoeken

FR | NL | EN

Image Alt

Het kasteel huren

Een magische plek

Bruiloften en recepties

Hoe kunt u aan de charmes van deze versterkte burcht  weerstaan als het u, voor alle soorten recepties, een 15e eeuwse wapenkamer (+/- 100 m²) biedt die in het zuiverste respect voor de middeleeuwse traditie is gerestaureerd, evenals twee aangrenzende zalen van 60m².

De monumentale open haard en de zandstenen stoep van Chevetogne en Spontin, die een halve cirkel vormen met verschillende wapenschilden voor de haard, laten u de pracht en praal van het verleden herbeleven.

Mogelijkheid tot dansavonden (250 personen).

Buiten

Met zijn binnenplaats die gedomineerd wordt door een dubbele vakwerkgalerij, brengt dit romantische arendsnest met zijn grijze stenen kerker van zes scherpe torens u in een oogwenk naar het mooiste prentenboek. Zeer mooie buitenverlichting.

Praktische informatie

  • Parkeren: +/- 70 auto’s
  • Het hele jaar door geopend
  • Catering service naar keuze van de klant onder onze geselecteerde partners (zie partners)

Neem contact op met onze teams om het programma te ontwikkelen dat van u zal zijn.

Verhuur van het kasteel

Creëer uw evenement

Op het Château de Vêves worden tal van uitzonderlijke evenementen georganiseerd in de meest uiteenlopende vormen:

  • Presentatie van juwelencollecties
  • Lange speelfilm
  • Oldtimerbijeenkomsten, sportwedstrijden
  • Galadiners, seminars, culturele evenementen
  • Bruiloften, familiefeesten, bedrijfsverjaardagen

Bij Vêves is niets onmogelijk!

Onze banketzaal

Oppervlakte: 160m²
Zittend diner: 100 personen
Ontvangst: 250 personen

De schat van het kasteel

Teambuilding

Tussen geschiedenis, natuur en avontuur, omvat onze teambuildingformule vele activiteiten die kunnen worden geselecteerd uit verschillende mogelijkheden (boogschieten, balans, schattenjacht, enz…).

Voor elke activiteit wordt het team begeleid door een ervaren instructeur, die de nodige adviezen geeft en ervoor zorgt dat de activiteit goed verloopt. In geval van succes ontvangt het team een perkament waarop een fragment uit een schatkistraadsel verschijnt.

Doel: medewerkers motiveren en stimuleren met leuke activiteiten. Stimuleren van de relationele ontwikkeling van een groep om de teamgeest te versterken.

In het Château en zijn nabije omgeving nodigen onze partners u uit om een dagje seminarie af te sluiten met min of meer sportieve en meer culturele activiteiten voor de een en de ander. We laten het hele programma van buitenactiviteiten over aan onze geselecteerde dienstverleners, van bestelling tot oplevering.

Een aanbod op maat. Neem contact op met ons team.

Verhuur van onze evenementenruimtes

Een unieke ervaring

RONDLEIDING

Ontdek en beleef de geschiedenis van het Château de Vêves tijdens een rondleiding. Onze gidsen bieden u een leuke en interactieve rondleiding, beschikbaar in 4 talen: Frans, Nederlands, Engels en Spaans.