Het Kasteel is momenteel OPEN.

FR | NL | EN

Image Alt

Boek mijn bezoek

Bereid je bezoek voor

Koop uw tickets

Alle kinderen zijn verkleed als prinsessen en ridders op het Château de Vêves, tijdens openingsuren (zonder reservatie). Kostuums inbegrepen in de toegangsprijs (individuele en schoolbezoeken)

Afhankelijk van uw tempo duurt het bezoek aan het kasteel ongeveer 45 minuten (zonder gids).

Koop uw tickets

Boek uw bezoek

Bereid uw bezoek nu voor door uw tickets te reserveren via onze online ticketservice.

Plan uw bezoek in het tourschema van het kasteel.
Selecteer de datum van uw keuze in de kalender en klik op “zoeken” om uw tickets te kopen.

Laden in uitvoering ...

We hebben de leuke rondleiding genomen. Het was geweldig!!! Verklede kinderen, ridderceremonie, middeleeuwse dans, enz. Om te eindigen met de ontdekking van de schat. Een kleine beloning voor alle dappere ridders en prinsessen. Te doen. En niet te vergeten, het kasteel is ook prachtig. We hadden een geweldige tijd.

Aurelie Jenard
Bezoeker (Google beoordeling)

Prachtig kasteel, trots aan de buitenkant en warm en gastvrij aan de binnenkant. Uitstekende ontvangst, mooi meubilair, archiefschilderijen, foto's en kostuums aangeboden voor de kinderen! Het is echt de omweg waard...

CASTELLANI Catherine
Bezoeker (Google beoordeling)

Oud kasteel in perfecte staat, omgetoverd tot een 19e eeuws verblijf, mooie kamers met smaak ingericht, het is echt een bezoekje waard!

Arnoud VAN HEEL
Bezoeker (Google bericht)
Een unieke ervaring

Rondleiding

Ontdek en beleef de geschiedenis van het Château de Vêves tijdens een rondleiding. Onze gidsen bieden u een leuke en interactieve rondleiding, beschikbaar in 4 talen: Frans, Nederlands, Engels en Spaans.